Twitter dilaporkan melancarkan ciri penjederalan tweet kepada lebih banyak pengguna

Sekiranya anda biasa Twitter pengguna, kemampuan para tweet menjournalkan daripada meletupkannya pada maska ​​yang sama sangat berguna, e terapapel pelbagai plug-in para a membrana para a membrana. Sekarang nampaknya Twitter mungkin mengeluarkan penjournal sendiri dengan lebih meluas.

Seperti yang dilaporkan by The Next Web, beber e beber mulai melihat pilihan july munique di antara muka: andre boleh memilih tarikh and vactu tertentu to siaran anda, and juga melihat all tweet yang and telah dijournalkan.

Ini Adalah Sesuatu Yang Twitter de menguji tahun lalu, waliupun ciri ini tidak pernah dilancarkan secara meluas di luar kumpulan percubaan kecil. Fungsi bar kelihatan serupa dengan ekspresimen yang kita lihat raining bulan November.

 • Menghantar notícias para The Mandalorian
 • Apple Kedai dibuka semula
 • Bar Kebocoran para AMD Ryzen
 • Kini nampaknya como banyak orang yend mendapat pilihan – como para sementara vactu, nampaknya ciri itu hanya tersedia jika anda menggunakan Twitter em desktop melalui penyemak imbas web.

  Yang sentias berkembang Twitter

  Kami Belum Mendengar Apa-Apa Dari Twitter Você enviará, jadi mungkin in hanyalah lanjutan do idioma ujian: como mongkin hilang secepat ia tiba, atau tiba-tiba e tersedia para todos os outros idiomas.

  Selain dapat tweet menjederalkan tweet melalui pelbagai alat pengurusan media sosial, fitur ini juga tersedia di TweetDeck – pelanggan web pengguna kuasa yang sebenarnya dimiliki dan dikendalikan oleh Twitter sendiri.

  Itu menunjukkan bahawa and a tidak akan mengambil terlalu banyak pengetahuan kejuruteraan perisian para menukar penjitoral ke utama Twitter pelanggan. Twitter juga sibuk bereksperimen dengan czar bar para menunjukkan utas dalam beberapa hari terakhir.

  Tidak dapat diragukan lag, dapat menjederalkan tweet sangat berguna Рwalaupun ia boleh menyebabkan banyak kesalahan media sosial, jika secara tidak sengaja menjadi tidak tepat vactu, atau kelihatan tidak mengetahui lang yangan orangTwitter bergerak pantas, bagaimanapun). Vamos come̤ar, mas tamb̩m ada tanda but editar.

 • Twitter mistura de teores de Covid-19 e teorias de 5G